logo
mne uk ru

MasterCard Business Debit

mc business debitMasterCard Business Debit je debitna kartica namijenjena poslovnim subjektima za placanje roba i usluga i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu na svim mjestima koja imaju oznaku MasterCard, prema raspolozivom stanju na poslovnom racunu kompanije bez rizika nosenja gotovine.


Svaka kompanija koja je klijent Atlas banke moze podnijeti zahtjev za izdavanje MasterCard Business Debit kartice.


Odobrenjem zahtjeva i potpisivanjem Ugovora, kompanija postaje Nosilac kartice sa pravom imenovanja njenih korisnika. Korisnici kartice su fizicka lica koja imenuje Nosilac kartice.


Nosilac kartice moze imenovati vise korisnika MasterCard Business Debit kartica.

 

MasterCard Business Debit kartica se izdaje na ime korisnika a u ime kompanije kao Nosioca kartica se otvara poseban ziro ili devizni racun na kome se evidentira potrosnja u zemlji i inostranstvu.

 

MasterCard Business Debit kartica se izdaje na period od dvije godine, nakon cega se automatski reizdaje na isti period.
Atlas banka Nosiocu MasterCard Business Debit kartice jednom mjesecno dostavlja izvod po racunu kartica.
Dodatnu pogodnost za korisnike predstavlja visok nivo sigurnosti placanja koji je omogucen savremenom chip tehnologijom.


MasterCard Business Debit kartice Atlas banke pripadaju MasterCard 3D Secure Programu (MasterCard Secure Code) cime se korisnicima obezbjedjuje sigurna kupovina putem interneta.

mc securecode

 

Svi postojeci i svi novi korisnici MasterCard Business Debit kartica mogu na jednostavan nacin obezbijediti ovu zastitu na svojim karticama, podnoseci zahtjev na salteru Atlas banke i kreiranjem lozinke koju ce koristiti kao sredstvo svoje dodatne identifikacije prilikom online kupovine.

 


Za sve dodatne informacije o MasterCard Business Debit kartici možete se obratiti na telefone:


+382 20 407 288, +382 20 407 286 ili na email adresu cards@atlasbanka.com .