logo
mne uk ru

Visa Business Electron

visa business electronVISA Business Electron je debitna kartica namijenjena poslovnim subjektima za placanje roba i usluga i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu na svim mjestima koja imaju oznaku Visa Electron, prema raspolozivom stanju na poslovnom racunu kompanije bez rizika nosenja gotovine.


Svaka kompanija koja je klijent Atlas banke moze podnijeti zahtjev za izdavanje VISA Business Electron kartice.


Odobrenjem zahtjeva i potpisivanjem Ugovora, kompanija postaje Nosilac kartice sa pravom imenovanja njenih korisnika. Korisnici kartice su fizicka lica koja imenuje Nosilac kartice.


Nosilac kartice moze imenovati vise korisnika VISA Business Electron kartica.

 

VISA Business Electron kartica se izdaje na ime korisnika a u ime kompanije kao Nosioca kartica se otvara poseban ziro ili devizni racun na kome se evidentira potrosnja u zemlji i inostranstvu.

 

VISA Business Electron kartica se izdaje na period od dvije godine, nakon cega se automatski reizdaje na isti period.
Atlas banka Nosiocu VISA Business Electron kartice jednom mjesecno dostavlja izvod po racunu kartica.
Dodatnu pogodnost za korisnike predstavlja visok nivo sigurnosti placanja koji je omogucen savremenom chip tehnologijom.


VISA Business Electron kartice Atlas banke pripadaju VISA 3D Secure Programu (Verified by Visa) cime se korisnicima obezbjedjuje sigurna kupovina putem interneta.

 

verified by visa

 

Svi postojeci i svi novi korisnici VISA Business Electron kartica mogu na jednostavan nacin obezbijediti ovu zastitu na svojim karticama, podnoseci zahtjev na salteru Atlas banke i kreiranjem lozinke koju ce koristiti kao sredstvo svoje dodatne identifikacije prilikom online kupovine.

 


Za sve dodatne informacije o VISA Business Electron kartici možete se obratiti na telefone:


+382 20 407 288, +382 20 407 286 ili na email adresu cards@atlasbanka.com .