logo
mne uk ru

MasterCard Business

mc business 1mc business 2

MasterCard Business je kreditna charge ili revolving kartica namijenjena poslovnim subjektima za placanje roba i usluga kao i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu po osnovu troskova sluzbenih putovanja, reprezentacije i sl. na svim mjestima koja imaju oznaku MasterCard.


Svaka kompanija koja je klijent Atlas banke moze podnijeti zahtjev za izdavanje MasterCard Business Gold.


MasterCard Business kartica se izdaje u paketu sa VISA Business Silver ili VISA Business Gold karticom.


Odobrenjem zahtjeva i potpisivanjem Ugovora, kompanija postaje Nosilac kartice sa pravom imenovanja njenih korisnika. Korisnici kartice su fizicka lica koja imenuje Nosilac kartice.


Nosilac kartice moze imenovati vise korisnika MasterCard Business kartica.

 

MasterCard Business kartica se izdaje na ime korisnika a u ime kompanije kao Nosioca kartica se otvara poseban racun na kome se dodjeljuje kreditni limit u zavisnosti od boniteta kompanije i evidentira potrosnja u zemlji i inostranstvu.

 

Na zahtjev kompanije Atlas banka moze izdati MasterCard Business Charge ili MasterCard Business Revolving karticu:

 

Charge kartica – funkcionisanje business charge kreditne kartice je zasnovano na principu odlozenog placanja, na period od 15-45 dana, bez naplate kreditne kamate. Sve obaveze nastale u tekucem mjesecu Nosilac izmiruje u cjelosti do 15-tog u narednom mjesecu.

 

Revolving kartica – business revolving kreditna kartica funkcionise po principu revolving kredita koji se stalno obnavlja i otplacuje u neogranicenom broju rata. Nosilac MasterCard Business kartice je u obavezi da do svakog 15-tog u mjesecu izmiruje minimalno 10% od iznosa zaduzenja, dok ostatak duga Banka prenosi u zaduzenje za sledeci mjesec.

 

MasterCard Business kartica se izdaje na period od dvije godine, nakon cega se automatski reizdaje na isti period.
Atlas banka Nosiocu MasterCard Business kartice jednom mjesecno dostavlja izvod po racunu kartica.
Dodatnu pogodnost za korisnike predstavlja visok nivo sigurnosti placanja koji je omogucen savremenom chip tehnologijom.


MasterCard Business kartice Atlas banke pripadaju MasterCard 3D Secure Programu (MasterCard Secure Code) cime se korisnicima obezbjedjuje sigurna kupovina putem interneta.

mc securecode

 

Svi postojeci i svi novi korisnici MasterCard Business kartica mogu na jednostavan nacin obezbijediti ovu zastitu na svojim karticama, podnoseci zahtjev na salteru Atlas banke i kreiranjem lozinke koju ce koristiti kao sredstvo svoje dodatne identifikacije prilikom online kupovine.

 


Za sve dodatne informacije o MasterCard Business kartici mozete se obratiti na telefone:


+382 20 407 288, +382 20 407 286 ili na email adresu cards@atlasbanka.com .