logo
mne uk ru

Western Union

 

  • Šta je Western Union?

Western Union je elektroniski transfer novca. Ukoliko nemate otvoren devizni račun, a želite da primite novac iz inostranstva na brz i siguran način, Atlas banka Vam omogućava korišćenje usluga Western Union-a.

 

  • Kako možete da primite novac iz inostranstva koji Vam je poslat preko Western Union-a?

Atlas banka primjenjuje on line rad prilikom pružanja usluge Western Union-a, koji znatno ubrzava i pojednostavljuje kompletnu proceduru primanja novca iz inostranstva. Dovoljno je da dođete na najbliži šalter Atlas banke i da šalterskom službeniku saopštite potrebne podatke, koji će odmah nakon toga zatražiti i dobiti odobrenje elektronskim putem. Kompletna procedura se obavlja elektronski i novac i potvrdu o isplati dobijate za nekoliko minuta. Vama kao korisniku ova usluga je besplatna!

 

  • Šta je potrebno za slanje novca u inostranstvo preko Western Union-a?

Da biste putem Western Union-a poslali novac iz Crne Gore potrebno je da službeniku Atlas banke predate važeću ličnu ispravu, navedete ime i prezime primaoca (kao što je navedeno u ličnoj ispravi primaoca), državu u koju se novac šalje, predate novac koji želite da pošaljete i platite nadoknadu za transfer.

 

Western Union cjenovnik za slanje novca iz Crne Gore