logo
mne uk ru

MasterCard Gold Revolving

mc gold revolving 1mc gold revolving 2

MasterCard Gold Revolving je kreditna MasterCard Premium kartica koja se može koristiti u zemlji i inostranstvu za odlozeno plaćanje roba i usluga u neogranicenom broju rata, kao i za podizanje gotovine na bankomatima i POS terminalima na svim mjestima koja imaju oznaku MasterCard.

 

Svi kreditno sposobni gradjani koji poloze depozit ili primaju zaradu kod Atlas banke mogu postati korisnici MasterCard Gold Revolving kreditne kartice podnosenjem zahtjeva.

 

MasterCard Gold Revolving kartica se izdaje u paketu sa VISA Gold Revolving karticom.

 

Revolving kredit je kredit koji se stalno obnavlja. Korisnik kreditnih kartica dobija na raspolaganje okvirni iznos (limit), koji se korišćenjem kreditne kartice smanjuje, dok otplata kredita ponovo omogućava dalje korišćenje kreditne kartice, do iznosa odobrenog limita.

 

Korisnik MasterCard Gold Revolving kartice, u skladu sa svojim potrebama, sam bira da li će raspoloživi iznos odobrenog revolving kredita iskoristiti odjednom ili postepeno. Utvrdjivanje visine limita razlikuje se u zavisnosnosti od toga da li klijent prima redovnu zaradu kod Banke ili od uplaćenog depozita.

 

Korisnik kartice je u obavezi da svakog mjeseca izmiruje minimalno 5% od iznosa zaduženja, dok ostatak duga Banka prenosi u zaduženje za sledeći mjesec.

 

Pored osnovne kartice, Banka može na zahtjev korisnika MasterCard Gold Revolving kartice izdati najvise dvije dodatne kartice. Korišćenjem dodatnih kartica zadužuje se račun osnovne kartice.

 

MasterCard Gold Revolving kartica se izdaje na period od dvije godine, nakon čega se automatski reizdaje na isti period.

Atlas banka korisniku MasterCard Gold Revolving kartice jednom mjesečno dostavlja izvod po računu kartice.

Praćenje transakcija i prometa po kartici, korisniku je omogućeno putem SMS servisa koji se aktivira podnošenjem zahtjeva.

Dodatnu pogodnost za korisnike predstavlja i visok nivo sigurnosti placanja koji je omogucen savremenom chip tehnologijom.

MasterCard Gold Revolving kartice Atlas banke pripadaju MasterCard 3D Secure Programu (MasterCard Secure Code) cime se korisnicima obezbjedjuje sigurna kupovina putem interneta.

 

mc securecode

 

Svi postojeci i svi novi korisnici MasterCard Gold Revolving kartica mogu na jednostavan nacin obezbijediti ovu zastitu na svojim karticama, podnoseci zahtjev na salteru Atlas banke i kreiranjem lozinke koju ce koristiti kao sredstvo svoje dodatne identifikacije prilikom online kupovine.

 

MasterCard Gold Revolving kartica Atlas banke pripada MasterCard Elite Programu. Koristenjem ove prestizne kartice ostvaruju se razlicite pogodnosti i popusti na mnogim prodajnim i usluznim mjestima sirom svijeta (u odredjenim hotelima, restoranima, ekskluzivnim radnjama...) o kojima se korisnici mogu informisati na zvanicnoj MasterCard web stranici:

 

http://www.mastercard.com/rs/personal/rs/offers/premium/index.html#

 

 

Za sve dodatne informacije o MasterCard Gold Revolving kartici možete se obratiti na telefone:

 

+382 20 407 288, +382 20 407 286  ili na email adresu cards@atlasbanka.com